Difference between revisions of "FOSS4G-BE 2016 Call for Maps/nl"

From OSGeo
Jump to: navigation, search
(On-Site Submission Guidelines: translation Dutch)
m (Richtlijnen voor deelname: title: add on-site)
Line 33: Line 33:
 
kaartgallerij.
 
kaartgallerij.
  
== Richtlijnen voor deelname ==
+
== Richtlijnen voor fysieke deelname aan de tentoonstelling==
  
 
Email map@foss4g.be (voor 18 september) en vraag ons om je een plaats te reserveren in de gallerij.
 
Email map@foss4g.be (voor 18 september) en vraag ons om je een plaats te reserveren in de gallerij.

Revision as of 02:08, 13 August 2016

FOSS4G Belgium 2016 - Call for Maps

FOSS4G.be is een jaarlijkse conferentie <http://foss4g.be>, met als thema de promotie van open source software voor het geografische domein. Dit jaar zal FOSS4G.be plaatsvinden op 22 september in Tour en Taxi (Brussel).

Als "GEO" conferentie vormen kaarten een belangrijk onderdeel en de organisatie doet daarom een oproep voor het ter beschikking stellen van allerlei kaarten, waarvan minimaal één stap in het proces gebaseerd is op open source software voor geografische ondersteuning of met behulp van open data.

We zijn op zoek naar bijdragen om op de FOSS4G kaartgallerij een uitdagende en prikkelende overzicht te presenteren van het beste op vlak van kartering. Maak (of toon) je eigen kaart op basis van om het even welke gegevens.

Je kaart kan het resultaat zijn van een professionele activiteit of een persoonlijke uitdaging. We verwachten inzendingen op papier (A1), via email (voeg een screenshot toe) of als interactieve kaart (verwijs naar de URL van de kaart). Samen met je inzending bezorg je een korte beschrijving van je kaart en van de methode om ze te creëren, eventueel de gebruikte software en data voor de realisatie ervan.

De enige criteria om een bijdrage op te sturen zijn: - de kaart werd in 2015-2016 gemaakt. - minstens één stap in het productieproces is gebaseerd op geografische open source software

We nodigen iedereen uit: gebruikers, uitvinders of kartografen van België of daarbuiten om een steentje bij te dragen aan de prachtige kaartgallerij.

Richtlijnen voor fysieke deelname aan de tentoonstelling

Email map@foss4g.be (voor 18 september) en vraag ons om je een plaats te reserveren in de gallerij. Breng de dag van de conferentie een afgedrukte versie op papier mee van je kaart om ze in de gallerij te kunnen ophangen. Je kaart moet op een A1 formaat worden afgedrukt om te kunnen passen in de kaders. Grotere kaarten worden niet toegestaan.

Online Submission Guidelines

Submit your map by September 18 via email (map@foss4g.be).

Maps submitted online must meet the following criteria:

- Must be in .pdf format only (Include all fonts or convert to outlines.) - Minimum resolution : 2342 x 3311 pixels (we’ll print the maps in A1)

If you made a interactive map, please provide us with the URL

Include this information with your map submission

  • Title of Map
  • Name
  • Date
  • Organization
  • Additional map authors
  • Brief description of map. Please mention software and data used.
  • Screeshot (if paper copy)