NL:Main Page

From OSGeo
Revision as of 10:56, 10 November 2011 by Warmerda (Talk | contribs) (remove whats working, what's not working links.)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

De Wiki van de stichting Open Source Geospatial

Dit is de Wiki van de stichting Open Source Geospatial (OSGeo). Bezoek de officiële website voor officiële documenten, publicaties en voorwaarden. De Wiki is de plaats waar documenten zoals notities van commissies, discussies over software projecten en voorstellen kunnen worden geplaatst en worden bewerkt door iedereen die deelneemt aan een of meerdere onderdelen van de OSGeo projecten.

Bekijk de beginners handleiding om te leren hoe je kunt deelnemen. We hebben lokale afdelingen, waar regionaal of in andere talen wordt gewerkt. We hebben ook diverse actieve e-mail lijsten voor discussies. Bezoek ook onze bibliotheek. Tevens is er een lijst van contacten voor diverse projecten en functies.

OSGeo heeft een officiële structuur maar de actieve gebruikersgroep is net zo belangrijk. Je bent vrij om deel te nemen en je aan te melden op de lijst van deelnemers page.

In November 2006 is door OSGeo een belangrijke mijlpaal bereikt met het aanstellen van een full-time directeur. Tyler Mitchell is geselecteerd door de raad van directeuren en zal helpen met het coördineren en leiden van de organisatie. Lees meer op Tyler Mitchell's Blog .

Commissies

De commissies zijn onderdeel van de officiële structuur van OSGeo. Commissies komen samen op IRC op het kanaal #osgeo of middels conference calls. Voor een lijst van geagendeerde of terugkerende bijeenkomsten kun je terecht op de kalender van de stichting OSGeo. Via de commissie pagina's kun je lezen welke missies, leden en documenten voor de afzonderlijke commissies belangrijk zijn.

Iedereen wordt uitgenodigd via informele kanalen deel te nemen (b.v. via e-mail lijsten, bijdragen aan de wiki of het deelnemen aan commissies).

Proposals and Other Working Pages

This section is for new proposals which need publicity, or are not yet assigned to any committee or need broader collaboration. Once the entry here has done its work, it should be moved to a more appropriate place.

Check out the Special:Recentchanges page also (a link in the navigation menu on the left).

Current Issues

General OSGeo

Networking

Software Related

Useful Notes


Wiki Site Disclaimer