FOSS4G-BE 2015 Call for Sponsors-nl

From OSGeo
Jump to: navigation, search

FOSS4G Belgium 2015

Gezien het succes van de OSGeo evenementen Gent (2013), beOpenGIS (2014) en "Geospatial DevRoom" FOSDEM (2015), hebben de franstalige en nederlandstalige Open GIS gemeenschappen hun krachten gebundeld om een ​​Belgisch hoofdstuk OSGeo BE op te starten en alsook een FOSS4G BE te organiseren. FOSS4G conferenties brengen ontwikkelaars en gebruikers (zowel managers als beslissers) van geomatica vrije software (open source) uit de hele wereld samen, om nieuwe richtingen, spannende implementaties en groeiende zakelijke kansen in het gebied te bespreken. De afgelopen jaren hebben we veel veranderingen in de sector geomatica gezien. Een van deze veranderingen is de toenemende volwassenheid van deze oplossingen en hun implementatie. Vaak gebruiken organisaties een combinatie van open source en eigen oplossingen. Momenteel zijn we op zoek naar sponsors voor de eerste Belgische FOSS4G.

Beoogde doelgroep

Het doel van de conferentie is om een ​​breed publiek te bereiken, zo’n 150 - 400 deelnemers. De conferentie zal onder meer plenaire zittingen omvatten, alsook worden keynote sprekers uitgenodigd. Eén van de belangrijkste sessies zal de focus leggen op use cases, maar ook tal van parallelle sessies zullen gepresenteerd worden die de bijzonderheden van het gebruik van open-source-oplossingen in geomatica in organisaties toelichten. Als afsluiter zal er nog een sessie gepresenteerd worden specifiek voor ontwikkelaars van deze oplossingen. De presentaties en discussies zullen in het Engels zijn, het Nederlands en het Frans. Meer informatie kan u lezen op de website van het evenement: http://foss4g.be.

Datum en locatie

Het evenement zal plaatsvinden op 29 oktober 2015 in het mooie centrum van het Congres van het agentschap Leefmilieu Brussel Leefmilieu Brussel

Sponsoring en Voordelen

Hieronder vindt u de verschillende niveaus van sponsoring: Platinum level (€ 1.000) - Logo op het podium - Presentatie Stand - Pagina in het programma gegeven aan sprekers - Logo op de homepage van de website - Logo op de "sponsors" van de website Gold level (€ 750) - Presentatie Stand - Pagina in het programma gegeven aan sprekers - Logo op de homepage van de website - Logo op de "sponsors" van de website

Silver level (€ 500) - Logo op de homepage van de website - Logo op de "sponsors" van de website Brons (€ 250) - Logo op de "sponsors" van de website

Contact

Als u geïnteresseerd bent in het sponsoren van het FOSS4G BE event, gelieve dan contact op te nemen met sponsors@foss4g.be

OSGeo

De Open Source Geospatial Foundation (OSGeo), is een non-profit organisatie met als missie het ondersteunen en bevorderen van de gezamenlijke ontwikkeling van open data en geomatica technologieën. De stichting geeft financiële, organisatorische en juridische hulp (support) aan de enorme open source gemeenschap op dit gebied. Daarnaast dient OSGeo als onafhankelijke juridische entiteit waaraan leden van de gemeenschap kunnen bijdragen op het gebied van IT-ontwikkeling, donaties, andere bronnen, en daarbij ook de zekerheid hebben dat hun bijdragen ten goede zullen komen aan allen. Ook OSGeo biedt bijstand en verdediging voor de open source (geospatial) gemeenschap en voorziet in een gemeenschappelijk forum en gedeelde infrastructuur voor het verbeteren van de samenwerking tussen de verschillende projecten. De projecten van de OSGeo gemeenschap zijn allemaal vrij beschikbaar en bruikbaar onder een open source licentie gecertificeerd door OSI.

Waarom OSGeo sponsoren?

Uw organisatie is afhankelijk van OSGeo software Uw bedrijf of uw instelling maakt gebruik van OSGeo technologieën in zijn dagelijkse werk, zodat het concurrerend is en zijn diensten kan verlenen op een rendabele manier. Door het ondersteunen van OSGeo, steunt u uw eigen lange-termijn business en bent u er zeker van dat een sterke OSGeo gemeenschap uw projecten ondersteunt. U vertegenwoordigt een gemeenschap die OSGeo software bouwt en onderhoudt De OSGeo gemeenschappen vertegenwoordigt een breed scala van beroepsorganisaties en niet-gouvernementele organisaties, die gebruik maken van OSGeo software en die een essentieel onderdeel vormen van hun eindproducten. Het is in uw belang dat de gemeenschap zorgt voor de duurzaamheid van de gebruikte software. Door het sponsoren van OSGeo kan u uw steun aan de door de leden gekozen software laten zien. Uw objectieven van uw onderneming zijn vergelijkbaar met die van OSGeo, zijnde de ondersteuning van open standaarden of andere prioriteiten. Help uw eigen organisatie haar doelstellingen te bereiken door het sponsoren van OSGeo als organisatie. Wees proactief en profiteer zelf van de vrijwillige acties in een wereldwijde gemeenschap die snel aan het groeien is.

Toon uw leiderschap in open source-technologieën in geomatica Door het sponsoren van OSGeo zal u uw bedrijf associëren met de activiteiten van duizenden gebruikers van open source (OSGeo) software wereldwijd. Als sponsor van OSGeo, zult u de groei van uw bedrijf koppelen aan het momentum van OSGeo in de professionele wereld. Profiteer van de mogelijkheden om te netwerken Als sponsor van OSGeo, profiteert u van unieke kansen om de belangrijkste leden van OSGeo te ontmoeten en uw ideeën te delen met andere OSGeo sponsors (personen en organisaties) die verbonden zijn met OSGeo en de OSGeo gemeenschap wereldwijd.

OSGeo-BE

Het opkomende Belgische hoofdstuk van OSGeo heeft tot doel de algemene missies van OSGeo om te zetten in Belgische context door het organiseren van netwerken en informatie-evenementen.