FOSS4G-BE 2016 Call for Sponsors-nl

From OSGeo
Jump to: navigation, search

FOSS4G Belgium 2016

Na de eerste geslaagde editie van het Belgisch FOSS4G event in 2015, organiseert OSGeo.be een nieuwe editie van deze FOSS4G.BE conferentie op donderdag 22 september 2016.

FOSS4G conferenties brengen ontwikkelaars en gebruikers (zowel managers als beslissers) van open source geomatica software uit de hele wereld samen, om nieuwe richtingen, sprekende implementaties en groeiende zakelijke kansen in het gebied te bespreken. De afgelopen jaren hebben we veel veranderingen in de geo-ict sector gezien. Een van deze veranderingen is de toenemende volwassenheid van open source oplossingen en hun implementatie. Vaak gebruiken organisaties een combinatie van open source en eigen oplossingen. Momenteel zijn we op zoek naar sponsors voor dit tweede Belgische FOSS4G.

Beoogde doelgroep

Het doel van de conferentie is om een ​​breed publiek te bereiken, zo’n 300 deelnemers. De conferentie zal onder meer plenaire zittingen omvatten, waarbij een keynote spreker zal uitgenodigd worden. Eén van de belangrijkste sessies zal de focus leggen op use cases, maar ook tal van parallelle sessies zullen gepresenteerd worden die de bijzonderheden van het gebruik van open-source-oplossingen in geomatica in organisaties toelichten. De presentaties en discussies zullen in het Engels zijn, het Nederlands en het Frans. Meer informatie kan u lezen op de website.

Datum en locatie

Het evenement zal plaatsvinden op 22 september 2016 in het mooie nieuwe congrescentrum van het agentschap Leefmilieu en Energie Brussel

Sponsoring en Voordelen

Hieronder vindt u de verschillende niveaus van sponsoring:

Level Vermeld op podium standruimte Pagina in programma Logo op hoofdpagina website Logo op sponsorpagina van de website
1000€ X X X (1 page) X X
750€ X X (1/2 page) X X
500€ X X
250€ X

Contact

Als u geïnteresseerd bent in het sponsoren van het FOSS4G BE event, gelieve dan contact op te nemen met sponsors@foss4g.be

OSGeo

De Open Source Geospatial Foundation (OSGeo), is een non-profit organisatie met als missie het ondersteunen en bevorderen van de gezamenlijke ontwikkeling van open data en geomatica technologieën. De stichting geeft financiële, organisatorische en juridische hulp (support) aan de enorme open source gemeenschap op dit gebied. Daarnaast dient OSGeo als onafhankelijke juridische entiteit waaraan leden van de gemeenschap kunnen bijdragen op het gebied van IT-ontwikkeling, donaties, andere bronnen, en daarbij ook de zekerheid hebben dat hun bijdragen ten goede zullen komen aan allen. Ook OSGeo biedt bijstand en verdediging voor de open source (geospatial) gemeenschap en voorziet in een gemeenschappelijk forum en gedeelde infrastructuur voor het verbeteren van de samenwerking tussen de verschillende projecten. De projecten van de OSGeo gemeenschap zijn allemaal vrij beschikbaar en bruikbaar onder een open source licentie gecertificeerd door OSI.

Waarom OSGeo sponsoren?

  • Uw organisatie is afhankelijk van OSGeo software - Uw bedrijf of uw instelling maakt gebruik van OSGeo technologieën in zijn dagelijkse werk, zodat het concurrerend is en zijn diensten kan verlenen op een rendabele manier. Door het ondersteunen van OSGeo, steunt u uw eigen lange-termijn business en bent u er zeker van dat een sterke OSGeo gemeenschap uw projecten ondersteunt.
  • U vertegenwoordigt een gemeenschap die OSGeo software bouwt en onderhoudt - De OSGeo gemeenschappen vertegenwoordigen een breed scala van beroepsorganisaties en niet-gouvernementele organisaties, die gebruik maken van OSGeo software en die een essentieel onderdeel vormen van hun eindproducten. Het is in uw belang dat de gemeenschap zorgt voor de duurzaamheid van de gebruikte software. Door het sponsoren van OSGeo kan u uw steun aan de door de leden gekozen software laten zien.
  • Uw objectieven van uw onderneming zijn vergelijkbaar met die van OSGeo, zijnde de ondersteuning van open standaarden of andere prioriteiten.
  • Help uw eigen organisatie haar doelstellingen te bereiken door het sponsoren van OSGeo als organisatie. Wees proactief en profiteer zelf van de vrijwillige acties in een wereldwijde gemeenschap die snel aan het groeien is.
  • Toon uw leiderschap in open source-technologieën in geomatica -Door het sponsoren van OSGeo zal u uw bedrijf associëren met de activiteiten van duizenden gebruikers van open source (OSGeo) software wereldwijd. Als sponsor van OSGeo, zult u de groei van uw bedrijf koppelen aan het momentum van OSGeo in de professionele wereld.
  • Profiteer van de mogelijkheden om te netwerken - Als sponsor van OSGeo, profiteert u van unieke kansen om de belangrijkste leden van OSGeo te ontmoeten en uw ideeën te delen met andere OSGeo sponsors (personen en organisaties) die verbonden zijn met OSGeo en de OSGeo gemeenschap wereldwijd.

OSGeo-BE

Het opkomende Belgische hoofdstuk van OSGeo heeft tot doel de algemene missies van OSGeo om te zetten in Belgische context door het organiseren van netwerken en informatie-evenementen.