FOSS4G-BE 2017 Call for Sponsors-nl

From OSGeo
Jump to: navigation, search

FOSS4G Belgium 2017

Na de eerste geslaagde editie van het Belgisch FOSS4G event in 2015 en 2016, organiseert OSGeo.be een nieuwe editie van deze FOSS4G.BE conferentie op donderdag 26 oktober 2017.

FOSS4G conferenties brengen ontwikkelaars en gebruikers (zowel managers als beslissers) van open source geomatica software uit de hele wereld samen, om nieuwe richtingen, sprekende implementaties en groeiende zakelijke kansen in het gebied te bespreken. De afgelopen jaren hebben we veel veranderingen in de geo-ict sector gezien. Een van deze veranderingen is de toenemende volwassenheid van open source oplossingen en hun implementatie. Vaak gebruiken organisaties een combinatie van open source en eigen oplossingen. Momenteel zijn we op zoek naar sponsors voor dit tweede Belgische FOSS4G.

Beoogde doelgroep

Het doel van de conferentie is om een ​​breed publiek te bereiken, zo’n 300 deelnemers. De conferentie zal onder meer plenaire zittingen omvatten, waarbij een keynote spreker zal uitgenodigd worden. Eén van de belangrijkste sessies zal de focus leggen op use cases, maar ook tal van parallelle sessies zullen gepresenteerd worden die de bijzonderheden van het gebruik van open-source-oplossingen in geomatica in organisaties toelichten. De presentaties en discussies zullen in het Engels zijn, het Nederlands en het Frans. Meer informatie kan u lezen op de website.

Datum en locatie

Het evenement zal plaatsvinden op 26 oktober 2017 in het mooie nieuwe congrescentrum van het agentschap Leefmilieu en Energie Brussel

Sponsoring en Voordelen

Hieronder vindt u de verschillende niveaus van sponsoring:


type Prijs reserveer je plaats Vermeld tijdens plenary Parking toegang tot CV's voor het evenement beursstand programmaboekje "Poster Track" in Auditorium "Poster Track" in Aqua & Sylva Logo op alle pagina's Logo op sponsor pagina Lijst van deelnemers Toegang tot de CV's na het event Aanbieding
Platinum 1000 € X X 2 X X X (1 pagina) X X X X X X X
Gold 750 € 1 X X X (1/2 pagina) X X X X X X X
Silver 500 € X X X X X X
Bronze 250 € X X X X
 • reserveer je plaats: De organisatie zal je een map van de stands en de conferentiezalen ter beschikking stellen. De Platinum sponsors hebben als eerste de mogelijkheid om een plaats te kiezen in het Atrium en een plaats voor de “Track Poster” in the conferentiezaal.
 • Vermeld tijdens plenary : De Platinum sponsors worden vermeld met het logo van hun organisatie op het podium in het auditorium.
 • Parking: De Platinum sponsors ontvangen twee parking plaatsen op de Turn & Taxi site voor het event. De Gold Sponsors ontvangen één parkeerplaats.
 • toegang tot CV's voor het evenement: Op veelvuldige aanvraag zal OSGeo en FOSS4G een postbus plaatsen op de website voor CV's; Deze worden ter beschikking gesteld voor de aanvang van het event aan de Platinum en Gold sponsors.
 • beursstand: Voor de Gold and Platinum sponsors wordt er in het Atrium een plaats bestaande uit een tafel en twee stoelen ter beschikking gesteld. Een electriciteitsaansluiting wordt eveneens voorzien.
 • programmaboekje: Voor de platinum sponsors is er een volledige pagina gereserveeerd in het programmaboekkje. Voor de Gold sponsors een halve pagina. We verwachten de aan te leveren foto's teksten en logo's van onze sponsors ten laatste op 15 oktober 2017.
 • "Poster Track": We nodigen onze sponors uit om hun activiteiten en hun engagement binnen de open source community voor te stellen. We starten bij de Bronzen sponsors, we vragen onze sponsors om een poster voor te bereiden die hun activiteiten of specifieke open source projecten die door hun bedrijf wordt gerealiseerd te presenteren.
Deze posters zullen tentoongesteld worden tijdens de verschillende presentaties.
- De Gold en Platinum sponsors hebben de mogelijkheid om hun poster op te hangen in het auditorium.
- De Bronzen sponsors worden tentoongesteld in de Aqua and Sylva ruimte. 
 • Logo op alle pagina's: Logo van de organisatie wordt op alle Website pagina's gepubliceerd.
 • Logo op de sponsor pagina: Voor de Bronzen sponsors wordt het logo van de organisatie opgenomen op de sponsor pagina en op alle papieren publicaties met betrekking tot Foss4G-Belgium 2017.
 • Lijst van deelnemers: OSGeo bezorgt aan onze sponsors een lijst van deelnemers die daar toelating voor gegeven hebben. Deze lijst wordt één week voor het event doorgegeven.
 • Toegang tot de CV's na het event: De door OSGeo ontvangen CV's zullen ter beschikking worden gesteld aan de sponsors, kort na het event.
 • Aanbieding: OSGeo biedt publicatieruimte in geomatics vacatures te publiceren.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in het sponsoren van het FOSS4G BE event, gelieve dan contact op te nemen met sponsors@foss4g.be

OSGeo

De Open Source Geospatial Foundation (OSGeo), is een non-profit organisatie met als missie het ondersteunen en bevorderen van de gezamenlijke ontwikkeling van open data en geomatica technologieën. De stichting geeft financiële, organisatorische en juridische hulp (support) aan de enorme open source gemeenschap op dit gebied. Daarnaast dient OSGeo als onafhankelijke juridische entiteit waaraan leden van de gemeenschap kunnen bijdragen op het gebied van IT-ontwikkeling, donaties, andere bronnen, en daarbij ook de zekerheid hebben dat hun bijdragen ten goede zullen komen aan allen. Ook OSGeo biedt bijstand en verdediging voor de open source (geospatial) gemeenschap en voorziet in een gemeenschappelijk forum en gedeelde infrastructuur voor het verbeteren van de samenwerking tussen de verschillende projecten. De projecten van de OSGeo gemeenschap zijn allemaal vrij beschikbaar en bruikbaar onder een open source licentie gecertificeerd door OSI.

Waarom OSGeo sponsoren?

 • Uw organisatie is afhankelijk van OSGeo software - Uw bedrijf of uw instelling maakt gebruik van OSGeo technologieën in zijn dagelijkse werk, zodat het concurrerend is en zijn diensten kan verlenen op een rendabele manier. Door het ondersteunen van OSGeo, steunt u uw eigen lange-termijn business en bent u er zeker van dat een sterke OSGeo gemeenschap uw projecten ondersteunt.
 • U vertegenwoordigt een gemeenschap die OSGeo software bouwt en onderhoudt - De OSGeo gemeenschappen vertegenwoordigen een breed scala van beroepsorganisaties en niet-gouvernementele organisaties, die gebruik maken van OSGeo software en die een essentieel onderdeel vormen van hun eindproducten. Het is in uw belang dat de gemeenschap zorgt voor de duurzaamheid van de gebruikte software. Door het sponsoren van OSGeo kan u uw steun aan de door de leden gekozen software laten zien.
 • Uw objectieven van uw onderneming zijn vergelijkbaar met die van OSGeo, zijnde de ondersteuning van open standaarden of andere prioriteiten.
 • Help uw eigen organisatie haar doelstellingen te bereiken door het sponsoren van OSGeo als organisatie. Wees proactief en profiteer zelf van de vrijwillige acties in een wereldwijde gemeenschap die snel aan het groeien is.
 • Toon uw leiderschap in open source-technologieën in geomatica -Door het sponsoren van OSGeo zal u uw bedrijf associëren met de activiteiten van duizenden gebruikers van open source (OSGeo) software wereldwijd. Als sponsor van OSGeo, zult u de groei van uw bedrijf koppelen aan het momentum van OSGeo in de professionele wereld.
 • Profiteer van de mogelijkheden om te netwerken - Als sponsor van OSGeo, profiteert u van unieke kansen om de belangrijkste leden van OSGeo te ontmoeten en uw ideeën te delen met andere OSGeo sponsors (personen en organisaties) die verbonden zijn met OSGeo en de OSGeo gemeenschap wereldwijd.

OSGeo-BE Het opkomende Belgische hoofdstuk van OSGeo heeft tot doel de algemene missies van OSGeo om te zetten in Belgische context door het organiseren van netwerken en informatie-evenementen.